Aankondiging en inschrijving seminar Bunnik

Aankondiging en inschrijving seminar Bunnik

Op 22 en 23 oktober wordt weer het jaarlijkse seminar in Bunnik gehouden. Alle leden van SKA, waar dojo Utrecht bij is aangesloten, kunnen zich inschrijven via deze link

Zoals gebruikelijk vinden op zondagmiddag de kyu-tests plaats, de examens voor de junior graden. 

Het seminar is een prachtige gelegenheid om andere karateka’s te ontmoeten en met een groep gelijkgestemden een weekend lang  te trainen en je kennis te verdiepen. Daarnaast het het altijd heel gezellig! We slapen in een jeugdherberg in een prachtige omgeving en zien op zondagochtend de natuur wakker worden tijdens de training in het open veld. De zaal waar de overige trainingen plaatsvinden is al snel “van ons” en na het weekend hebben we altijd op een prettige manier het gevoel dat we veel langer zijn weggeweest.

Als je het nog nooit hebt meegemaakt kun je hier lezen hoe het vorig jaar, tussen de lockdowns door, verliep. 

Translate ┬╗