Den Haag – Ypenburg

Dojo Den Haag -Ypenburg zoekt nieuwe ledenkarate den haag 

Altijd al eens een vechtkunst willen beoefenen? Nieuwsgierig naar traditioneel karate? Of ben je gewoon op zoek naar een interessante sport?

 

Als je je afvraagt of Shotokan Karate iets voor jou is, kom dan vrijblijvend meetrainen, of neem contact op voor meer informatie. Ook als je al ervaring hebt, ben je natuurlijk van harte welkom. 

De trainingen zijn wekelijks in Ypenburg op

 • Dinsdag van 20:00 tot 21:30 | Volwassenen
 • Zaterdag van 10:00 tot 12:00| Volwassenen

Locatie: Basisschool de Paradijsvogel, Ypenburg De trainingen van Shotokan Karate Den Haag zijn in de gymzaal van basisschool de Paradijsvogel in Ypenburg. Adres:  Weidevogellaan 201. Let op: De ingang van de zaal is om de hoek in de Reuzenreigerstraat.

 

 

Contact: Teun van der Veen |   015-3101979 |  denhaagshotokan@gmail.com

Kijk ook op onze Facebook pagina: https://www.facebook.com/HollandShotokanKarate

Dojo Den Haag – Ypenburg : In Den Haag wordt er getraind in de gymzaal van basisschool De Paradijsvogel in Ypenburg. We zijn de jongste dojo van Holland Shotokan Karate, met een kleine en groeiende groep van zowel beginners als gevorderden waar op een leuke manier fanatiek getraind wordt. De dojo wordt geleid door Jeroen van Oostrum (sandan, 3e dan) en trainingen worden verzorgd door Adriana Carvalho de Souza (nidan, 2e dan) en Teun van der Veen (nidan)

Zie ook de agenda voor bijzondere evenementen en trainingen.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  CAPTCHA code

  captcha

  Voer hieronder a.u.b. de CAPTCHA code in en druk op verzenden