Haags bezoek

Afgelopen donderdag mochten we een aantal collega’s verwelkomen: Teun, Andrea en Jyri van Dojo Den Haag kwamen voor een keertje meetrainen. De nadruk lag deze keer op kumite, met een rustige opbouw via kihon naar ippon- en sambon kumite en slowmotion jiyu kumite. Daarna als finale nog een paar rondes jiyu kumite. Het was verfrissend om als afwisseling met wat andere tegenstanders dan normaal te kunnen werken in alle onderdelen, iedereen heeft zijn eigen sterke kanten en ontwikkelpunten en we konden ons weer fijn aan elkaar aanscherpen. Het helpt natuurlijk enorm dat je altijd werkt met een partner die erop uit is om wel stevig te trainen (zie de rode hoofden na afloop), maar maar wel vanuit controle en zonder schade toe te brengen. Degenen die er niet waren deze training hebben iets gemist, maar om dat goed te maken willen we na de zomer gauw een tegenbezoek brengen in Den Haag. Met als tussenstap de beachtraining in Kijkduin van zaterdag!

 

Translate »