Shotokan september in Ypenburg

 

 

 

Gratis trainen in september! Als een extra stimulans om na de vakantieperiode weer sportief van start te gaan, bieden we nu iedereen aan om de hele maand september gratis op proef mee te trainen bij Holland Shotokan Karate Den Haag. Een mooie kans om kennis te maken met shotokan karate bij een leuke vereniging!

karate vechtsport Ypenburg
shotokan september

 

Over Holland Shotokan Karate Den Haag

 

Wij zijn een kleine vereniging die graag enkele nieuwe leden zou verwelkomen, zowel jeugd als volwassenen. We zijn aangesloten bij Shotokan Karate of America (www.ska.org), een wereldwijde non-profit organisatie, geleid door shihan (hoofdinstructeur) Tsutomu Ohshima.

 

We trainen in Ypenburg, en dat betekent dat we met auto, tram, bus of fiets goed bereikbaar zijn. Onze leden komen dan ook niet alleen uit Den Haag, maar bijvoorbeeld ook uit Voorburg, Nootdorp, Delft en Zoetermeer.

Interesse? Voor meer informatie, mail ons op denhaagshotokan@gmail.com, of kijk eens op de website www.shotokan-karate.nl of facebook.com/hollandshotokankarate.

 

Over Karate

 

Karate is een oude vechtkunst. Lang geleden kwam het via het Chinese Kung-fu naar het eiland Okinawa. Gichin Funakoshi, oprichter van Shotokan Karate, introduceerde karate begin 20e eeuw op de hoofdeilanden van Japan.  Een van zijn leerlingen, Tsutomu Ohshima, emigreerde naar de VS en richtte daar Shotokan Karate of America (SKA) op.

Ook al is karate een oude krijgskunst, de beoefening ervan heeft ook nu nog veel voordelen. Kort samengevat versterkt karate zowel lichaam (kracht, coördinatie, souplesse) als geest (zelfvertrouwen, concentratie, omgaan met stresssituaties). Karate kan beoefend worden door iedereen: mannen, vrouwen, jong en oud!

Er valt heel veel over te vertellen, maar niets gaat boven het ervaren…

Dus wacht niet en kom langs in Ypenburg. Neem voor meer informatie gerust contact op via denhaagshotokan@gmail.com